Elämäni Koira Oy
Elämäni Koira Oy

Koirapaikkoja hoitolassa on 16. Kaikki paikat ovat viiden neliön kokoisia, ja koirilla ei ole näköyhteyttä toisiinsa. Hoitoon tulevilla koirilla on aina oma tila, saman perheen koirat voidaan majoittaa joko samaan tilaan tai erikseen. Yksi huoneista on erillään muista, ja sitä kutsutaankin sviitiksi. Huone on noin 8 neliötä, ja se on sisustettu kodinomaisesti. Sopii hyvin useamman koiran laumoille. Huonetta käytän mielelläni myös ensikertalaisille sekä pidempään lomailijoille.

Kaksi koirapaikoista sijaitsee rakennuksen päädyssä, ja niissä on omat ulkotarhat, johon koirat pääsevät vapaasti kulkemaan luukun kautta. Sisätila on molemmissa 4.5 neliötä, ja niissä on lattialämmitys. Näille paikoille majoitetaan koiria, jotka kotona elävät tarhoissa tai niitä pidetään ulkotarhassa työpäivän ajan. Myös koirat, joita ei ole suotavaa tai joita ei vieraat pysty käsittelemään, majoitetaan näihin tiloihin. Hoitolahuoneen ja ulkotarhan siivoaminen sekä ruokinta hoidetaan tällöin niin ,että ulko- ja sisätilaa erottavalla luukulla koira ja hoitaja erotetaan toisistaan.

Ulkoilutukset tehdään hihnaulkoiluina metsäpoluilla . Pääsääntöisesti kaikki ulkoilevat kolme kertaa vuorokaudessa, pennut ja vanhukset useammin. Juoksutusaitaus, jossa koirat voivat ulkoilla sopimuksen mukaan myös vapaana, on käytössä v. 2021 alkaen.

Hoitoon tullessa koirille tuodaan oma ruoka sekä napakat hihna ja panta tai valjaat. Kupit ja makuupaikat löytyvät talon puolesta, mutta omatkin voi tuoda. Hoitoon tullessa täytämme hoitosopimuksen, jota varten tarvitaan tiedot rokotuskortista.

Hoitola on hyväksytty poliisikoirien sopimushoitolaksi.

Kissapaikkoja on kolme, ja ne sijaitsevat hoitolarakennuksen yläkerrassa koirista erillään. Kissahoitola valmistuu käyttöön loppukesästä 2020.

Elämäni Koira on auki sopimuksen mukaan joka päivä klo 6-20 välisenä aikana, ja hoitoon tulosta ja lähtemisestä sovitaan erikseen. Sovittuja aikoja tulee aina noudattaa ja mahdollisista muutoksista ilmoittaa mieluiten puhelimitse.

Elämäni Koira Oy

Kaakon Nettipalvelu Oy