Elämäni Koira Oy
Elämäni Koira Oy

YRITYS Tassu

Elämäni Koira Oy on perustettu vuonna 2014 ja alusta asti päämääränä on ollut koirien hyvinvoinnin lisääminen. Päivähoitopalvelut työpäivien ajan sekä perinteinen koirien lomahoito ovat yrityksen päätoimiala. Keskeinen sijainti kaupunkialueella hyvien ulkoilumaastojen äärellä luovat hyvän toimintaympäristön. Meille on helppo tulla!

Yrittäjänä toimii eläintenhoitaja Kati Vainikka. Vuonna 2020 suoritin myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Tiedot ja taidot opinnoista lisäävät entisestään mahdollisuuksia vaikuttaa koirien hyvinvointiin koirahoitolassa, ja tavoitteena on taata kaikille mahdollisimman helppo ja turvallinen hoitoaika.

Tarjoamme kuntoutuspalveluita koirien vesijuoksumatolla elokuusta 2020 alkaen.

Terapia-allasharjoitteluun tullessa tulisi olla eläinfysioterapeutin tai eläinlääkärin laatima harjoitusohjelma. Vesijuoksumatto sopii myös painonpudotukseen sekä ennaltaehkäisevään käyttöön, ja terveetkin koirat ovat tervetulleita harjoittelemaan kunto-ohjelmiensa mukaisesti.

Hoitolatoiminnan lisäksi myyn Happy Dog ja Mush koiranruokia ja järjestän kurssimuotoisia koulutuksia.

Omat perheenjäseneni ovat kaksi belgianpaimenkoiraa, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä sekä eri koiraurheilulajeja.

Tervetuloa Elämäni Koiraan!

Elämäni Koira Oy

Kaakon Nettipalvelu Oy